Tuturkeun Kami:twitterPinterestfacebookyoutubeLinkedIngoogle

basa

  • Inggris
  • Pérsia
  • Perancis
  • Hindi
  • Jepang
  • Koréa
  • Italia
  • Portugis
  • Rusia
  • Spanyol
  • Thailand
  • Turki
Dongguan Taijishan mesin Equipment Co. Ltd. Banner
imah » produk » C-tpye kotakna Pencét
  • /img/c_tpye_frame_high_speed_precision_press_XNUMX_ton.jpg
  • /upfile/2017/03/13/20170313155352_414.jpg
  • /upfile/2017/03/14/20170314143820_450.jpg
  • C-tpye kotakna-speed High Precision Pencét 35 Ton
  • C-tpye kotakna-speed High Precision Pencét 35 Ton
  • C-tpye kotakna-speed High Precision Pencét 35 Ton

C-tpye kotakna-speed High Precision Pencét 35 Ton

Loba dipaké dina panyambungna listrik produksi otomatis kayaning stand Dipingpin, terminal, precision asesoris handphone.
TJS C-tpye kapasitas tonnage sadia rentang 25 / 35 / 45 / 65 / 80

Taros Kami

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
  • Produk Biomédis
Panjelasan Produk

TJS c-tpye frame high-speed precision press with machine body made by nodular cast iron which has high rigidity and less deformation. Effectively reduce vibration and noise to improve the working environment and production. Hydraulic locking device for adjustment rods ensuring the precision of bottom dead center; Automatic oil cycle lubrication system, PLC, encoder.

Suitable for punching all kinds of small and precision electric accessories

Technical Specificaitons for TJS-XNUMXT

model

TJS-XNUMXT

kapasitas

35 Ton

Stroke tina slide

XNUMXmm XNUMXmm XNUMXmm

SPM

200-1000 200-900 200-800

Maot-jangkungna

200-230mm

Bolster

680 X 400 X 90 mm

Wewengkon slide

266 X 380mm

adjustment slide

30mm

ranjang lawang

520 X 110mm

kakuatan motor

XNUMX Hp

Paeh adjustment jangkungna

ku motor listrik

Plunger euweuh.

PCS 2

speed controller

Inverter

sistim lubrication lubrication beurat

Clutch tur marake

Hawa sarta gesekan

Aoto gaul Dina titik pangluhurna standar
Bungkusan & pengiriman barang

Packing: kayu Usuk.

Pengiriman barang: jasa Di sakuliah dunya

jasa kami

TJS is a professional high speed precision press manufacturer located in mainland China with main products are C and H frame high speed power press from XNUMXT to XNUMXT. Professional sales team distributed in oversea countries such as middle east, Asia, and they has been working for industrial machineries and equipments exporting more than XNUMX years. With XNUMX years experience in High Speed Precision Press Field.

FAQ

1. Naon jaminan TJS-35?

Bakal aya teu ongkos tambahan dina sataun naon cadang patempatan / komponén dina periode garansi na nawarkeun perawatan mesin keur sakabeh kahirupan.

XNUMX. Can you offer Die for press machine?

TJS ieu husus di Pencét Mesin wungkul, tapi urang bisa recomend brand kawentar maot nyieun pausahaan di sabudeureun.

Taros Kami

menu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!