Tuturkeun Kami:twitterPinterestfacebookyoutubeLinkedIngoogle

basa

  • Inggris
  • Pérsia
  • Perancis
  • Hindi
  • Jepang
  • Koréa
  • Italia
  • Portugis
  • Rusia
  • Spanyol
  • Thailand
  • Turki
Dongguan Taijishan mesin Equipment Co. Ltd. Banner
imah » produk » C-tpye kotakna Pencét
  • /img/c_type_high_precision_stamping_press_tjs_45-22.jpg
  • /upfile/2017/03/13/20170313161302_316.jpg
  • C type high precision stamping press TJS-45
  • C type high precision stamping press TJS-45

C type high precision stamping press TJS-45

Daya pencét munggaran nu speed bisa ngahontal SPM 1200 di Daratan
Low Vibration, Low Noise, High Speed, Precision
Loba dipaké dina panyambungna listrik produksi otomatis kayaning stand Dipingpin, terminal, precision asesoris handphone.
TJS C-tpye kapasitas tonnage sadia rentang 25 / 35 / 45 / 65 / 80

Taros Kami

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
  • Produk Biomédis
Panjelasan Produk

video produk

C-frame presses, also commonly referred to as gap frame presses, are characterized by their unique frame style, resulting in the formation of a “C” around the bolster plate. Taijishan offers C-frame presses in a variety of bed sizes and tonnages.
Alamiah ka design C-pigura has nyaeta kacenderungan kanggo mesin keur "heuay" atanapi deflect sakumaha tonnages na ranjang Ukuran kanaékan. Taijishan desain rigidly dipandu C-pigura nu direkayasa nolak deflection atawa "yawning" maké bolsters ram gib-dipandu atawa precision grafit impregnated bushings perunggu.
While the three sided access to the forming area is appealing (or required) for many applications, C-frame presses are typically best suited for applications requiring smaller bed sizes and lower tonnages.

Feature of the machine

1.Body material: use high strength steel, hard chrome plated to make sure of high precision.

2.Lubrication sistem: struktur husus kalawan lubrication katutup otomatis, desain industri husus sangkan maranéhanana awak utama meunang leuwih gancang sarta leuwih alam cooling.

3.Equipped kalawan sabalikna alat saimbang dinamis sadar operasi speed tinggi na manjangkeun umur mangpaat bagian utama.

4.Computer sistem kontrol: tampilan status digawé tur lepat Top kontrol puseur maot ngaleupaskeun sesar gampang ..

5.Air pressure system: use with standard parts to make system stable.

6.Adjustment mould operation control system, separate structure and function to be safer, stable and precision.

7. For main system (air, lubrication and air pressure locked) equipped with pressure show and pressure switch protector device to make all system more stable.

8.Use with force cooling circulation system in the main parts to prefect transfer mechanism, meanwhile prolong useful life.

9.Equipped with location direction for direction device to be more precision, easy test and repair. Model

teknis Specificaitons

TJS-45 Capacity: 45Ton

Stroke of slide: 40mm / 30mm / 20mm

SPM: 200-800 / 200-700 / 200-600

Die-height: 245mm /240mm / 235mm

Bolster: 860x450x100mm / 720x450x100mm

Area of slide: 460x320mm

adjustment slide: 30mm

Bed opening: 400 X 320mm

Motor power: 10Hp

Sistim lubrication: lubrication beurat

Speed controller: inverter

Otomatis eureun dina titik pangluhurna: baku

Clutch and brake: air&friction

Bungkusan & pengiriman barang

Pengiriman barang: jasa Di sakuliah dunya

Factory Record


jasa kami

TJS téh produsén paling profésional di daratan jeung jasa saatos-jualan nyetél dina anyar Cirebon, India, Vietnam jsb pikeun pasar oversea. Saatos-jualan jasa mangrupa kaunggulan urang dina widang na kalobaannana geus ari di industri ieu leuwih ti 5 taun na gaduh pangalaman cukup dina sagala rupa patarosan listrik sarta machnical.

1.We provid you technology support for automatic industry
2.We provid Anjeun agénsi pengiriman barang pangalusna
3.We provid Anjeun pangiriman gancang
4.We provid Anjeun layanan pangalusna
5.We provid Anjeun OEM pikeun anjeun bisnis
6.We provid you best quality
7.We provid you best bank service

FAQ

1. Naon aplikasi utama pikeun TJSH-30T?

TJSH-30T geus loba dipaké pikeun ngahasilkeun komponén adi kawas contactor listrik, terminal, I / O contactor, shidled panutup pikeun handphone jsb

2. Naon akurasi TJSH-30T?

Parallel: 0.01mm, and squareness 0.005mm

Taros Kami

menu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!