Tuturkeun Kami:twitterPinterestfacebookyoutubeLinkedIngoogle

basa

  • Inggris
  • Pérsia
  • Perancis
  • Hindi
  • Jepang
  • Koréa
  • Italia
  • Portugis
  • Rusia
  • Spanyol
  • Thailand
  • Turki
Dongguan Taijishan mesin Equipment Co. Ltd. Banner
imah » produk » Ganda Kepala Uncoiler
  • /img/double_head_coil_rack_for_press_line.jpg
  • decoiler Kepala ganda pikeun Pencét Line otomatis

decoiler Kepala ganda pikeun Pencét Line otomatis

Ganda decoiler Kepala téh pikeun garis pencét motor lamination, Simpen waktu ngarobah bahan sarta ngaronjatkeun kapasitas produksina pikeun ngurangan ongkos na ningkatkeun kompetisi.

Taros Kami

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
  • Produk Biomédis
Panjelasan Produk

Save time of changing material and improve production capacity to reduce cost and improve competition.
For other characteristics and special unit, please refer to detailed introduction about single head decoiler model.
lambar spésifikasi

ngetik

150

200

300

400

Max bahan lebar

mm

150

200

300

400

Maxioad

kg

500

1000

1500

1500

Coil l, D

mm

460-540

460-540

460-540

460-540

Max coll O,D

mm

1200

1200

1200

1200

Bungkusan & pengiriman barang

Nuturkeun mesin pencét

jasa kami

Nuturkeun mesin pencét

FAQ

1. Dupi bahan sirah ganda ieu decoiler ngajual seperated?

No, only coming with press machine.

2. Ieu bakal garansi kualitas sami sareng mesin?

Sumuhun.

Taros Kami

menu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!