Tuturkeun Kami:twitterPinterestfacebookyoutubeLinkedIngoogle

basa

  • Inggris
  • Pérsia
  • Perancis
  • Hindi
  • Jepang
  • Koréa
  • Italia
  • Portugis
  • Rusia
  • Spanyol
  • Thailand
  • Turki
Dongguan Taijishan mesin Equipment Co. Ltd. Banner
imah » produk » H-pigura Pencét
  • /upfile/2017/03/11/20170311090012_582.jpg
  • Ganda Point Precision Stamping Pencét TJSH-45 Jeung Line lengkep

Ganda Point Precision Stamping Pencét TJSH-45 Jeung Line lengkep

Double-Crank High Speed Precision Stamping Press TJSH-XNUMX is widely usde in electrical components, battery covers, metal buttons, LED frame etc.

Taros Kami

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
  • Produk Biomédis
Panjelasan Produk

Main Features for XNUMX Ton High Speed Precision Press:

XNUMX. Cast irom machine body, tempering treatment, accuracy and stability.
2. Nangtung lokasina crankshaft, struktur ci.
XNUMX. The crankshaft undergoes grinding treatment after high frequency quenching.
XNUMX. Lengthened rectangular guideway with a surface of bronze plate.
XNUMX. Pneumatic dual balance cylinder, which balances the slide block and punch weight to reduce
bising jeung dampak.
XNUMX. PLC control and imported safety dual valve.
XNUMX. Dry clutch and hydraulic overload protector.

Technical Specificaitons:

model

TJSH-XNUMX

kapasitas

45Ton

Stroke tina slide

XNUMXmm XNUMXmm XNUMXmm

SPM

XNUMX -XNUMXmm XNUMX -XNUMXmm XNUMX -XNUMX

Maot-jangkungna

243-273mm

Bolster

700 X 620 X 120mm

Wewengkon slide

700 X 360mm

adjustment slide

30mm

ranjang lawang

540 X 100mm

kakuatan motor

20Hp

Paeh adjustment jangkungna

ku motor listrik

Plunger euweuh.

PCS 2

sistim listrik

detektor kasalahan Otomatis

Clutch tur marake

Conbination jeung ci

Bungkusan & pengiriman barang

Bungkusan: Standar exporting kotak kai

Pengiriman barang: jasa Di sakuliah dunya

jasa kami

. 1 Penjualan Profesional Teams: Kalolobaan jualan di TJS gaduh pangalaman akrab di industri punching logam leuwih ti 5 taun na urang kudu loba pangalaman uninga sarat klien urang jelas.

XNUMX. Quick after-sale service: Door-to-door service offered to each of our customer whatever domestic or oversea.

3 ngaropéa jasa :. ngaropéa jasa mesin téh bisa ditarima ku TJS.

FAQ

Taros Kami

menu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!