Tuturkeun Kami:twitterPinterestfacebookyoutubeLinkedIngoogle

basa

  • Inggris
  • Pérsia
  • Perancis
  • Hindi
  • Jepang
  • Koréa
  • Italia
  • Portugis
  • Rusia
  • Spanyol
  • Thailand
  • Turki
Dongguan Taijishan mesin Equipment Co. Ltd. Banner
imah » produk » H-pigura Pencét
  • /img/h_frame_double_crank_high_speed_precision_press_tjsh_XNUMXt.jpg
  • H-kotakna Double-Engkol High Speed ​​Precision Pencét TJSH-80T

H-kotakna Double-Engkol High Speed ​​Precision Pencét TJSH-80T

The Highest stability structure with excellent design, the best solution for producing transformer (EI, FI lamination etc. ) and small motor core ( up to XNUMXmm )

Taros Kami

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
  • Produk Biomédis
Panjelasan Produk

Spesifikasi Téknis:

model

TJSH-80T

kapasitas

80Ton

Stroke tina slide

XNUMXmm XNUMXmm XNUMXmm XNUMXmm XNUMXmm

SPM

XNUMX-XNUMX XNUMX-XNUMX XNUMX-XNUMX XNUMX-XNUMX XNUMX-XNUMX

Maot-jangkungna

400-450mm

Bolster

1300 X 800 X 160mm

Wewengkon slide

1200 X 550mm

adjustment slide

50mm

ranjang lawang

900 X 160mm

kakuatan motor

30Hp

Paeh adjustment jangkungna

ku motor listrik

Plunger euweuh.

PCS 2

sistim listrik

detektor kasalahan Otomatis

Clutch tur marake

Conbination jeung ci

Fitur utama:

XNUMX. The main transmission mechanism has frequency conversion for speed variation, and ensures steady movement.

XNUMX. High-precision and large-capacity rolling bearing is adopted for the main shaft, ensuring the transmission precision and reducing the total clearance and heat impact.

XNUMX. Octahedral needle guide rail is adopted for the slide block, and is marked with reliable and high precision in guiding and convenient adjustment, thus greatly enhancing the precision of the slide block.

4. Adjustment listrik ieu diadopsi keur jangkungna paeh-diatur tina blok slide, merenah pikeun operasi sarta kalayan tampilan digital pikeun jangkungna paeh set na di precision nepi ka 0.1mm.

XNUMX. Hydraulic overload protection device is adopted, and is highly sensitive and reliable in operation. It enables automatic return to the original position after overload, reduces the machine stop time, thus enhancing the efficiency.

XNUMX. Forced thin oil lubrication system is adopted for the machine in complete set to ensure complete lubrication for the machine as a whole.

Bungkusan & pengiriman barang

Bungkusan: Standar exporting kotak kai

Pengiriman barang: jasa Di sakuliah dunya

jasa kami

Guaranty: One quality year with free machine care always.

Guaranty Covers: Main parts of the machine.

Rojongan teknis: rojongan teknis ku e-mail atanapi video, éta oge sadia keur urang ngatur technicians pikeun instalasi luar negeri.

FAQ

XNUMX. What is working speed for TJSH-XNUMX?

The normal speed is XNUMX-XNUMXSPM. but in order to prolong the using lift of die we suggest the normal SPM could be around XNUMX-XNUMX.

produk 2. Mana nu merenah pikeun ngalakukeun ku TJSH-80?

Trafo cores kawas EI, laminations FI anu merenah pikeun ngahasilkeun ku TJSH-80.addtionally, inti motor nu diaméterna téh handap 160mm téh aya.

3. Dupi TJSH-80 ngagaduhan tungtutan husus kalayan bahan baku?

No, common CRGO, CRNGO etc are available.

Taros Kami

menu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!