Tuturkeun Kami:twitterPinterestfacebookyoutubeLinkedIngoogle

basa

  • Inggris
  • Pérsia
  • Perancis
  • Hindi
  • Jepang
  • Koréa
  • Italia
  • Portugis
  • Rusia
  • Spanyol
  • Thailand
  • Turki
Dongguan Taijishan mesin Equipment Co. Ltd. Banner
imah » produk » H-pigura Pencét
  • /img/h_frame_double_point_high_speed_press_tjsh_300t-34.jpg
  • /upfile/2017/03/13/20170313155029_211.jpg
  • /upfile/2017/03/13/20170313155053_759.jpg
  • /upfile/2017/03/13/20170313155113_136.jpg
  • H kotakna Double-Point High Speed ​​Pencét TJSH-300T
  • H kotakna Double-Point High Speed ​​Pencét TJSH-300T
  • H kotakna Double-Point High Speed ​​Pencét TJSH-300T
  • H kotakna Double-Point High Speed ​​Pencét TJSH-300T

H kotakna Double-Point High Speed ​​Pencét TJSH-300T

Casting frame high rigidity with full guide pillars and alloy copper sleeve design, it is suitable for various high speed motor lamination.
TJSH-300T with strokes per minute of 75-300 times
TJS kapasitas tonnage rentang aya TJSH-30 / 45 / 60 / 80 / 125 / 220 / 300 / 400 / 500 / 600

Taros Kami

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
  • Produk Biomédis
Panjelasan Produk

Struktur Fitur utama

  • rigidity tinggi pigura matak-beusi
  • kakuatan tinggi saendeng crankshaft baja alloyed
  • arah diimpor (NSK atanapi KOYO ti Jepang) jeung opat-titik engkol struktur ngarojong (80-500T)
  • Slaider keur dipandu ku leungeun baju rukun jeung alloy tambaga.
  • Geter low jeung nois low.
  • Big torque, low inertia, pneumatic clutch-brake unit.
  • alat Ngonci hidrolik kanggo rod adjustment, mastikeun precision of puseur maot handap.
  • Kapaksa Sistim lubrication, sistem kadali hawa otomatis tur ngagunakeun téhnologi santunan termal ngadalikeun posisi puseur maot handap di precision tinggi.
  • Programmable Cam kontroller.
  • Touch screen control box.

Teknis Specificaitons pikeun TJSH-300T

model

TJSH-300T

kapasitas

300Ton

Stroke tina slide

80mm 60mm 50mm 40mm 30mm

SPM

100-250 100-250 100-250 75-300 75-300

Maot-jangkungna

475mm 485mm 490mm 495mm 500mm

Bolster

2400 X 1100 X 280 mm / 2200 X 1100 X 280 mm

Wewengkon slide

2300 X 900mm / 2000 X 900 mm

adjustment slide

50mm

ranjang lawang

1600 X 250mm

kakuatan motor

75Hp

Paeh adjustment jangkungna

ku motor listrik

Plunger euweuh.

PCS 2

sistim listrik

detektor kasalahan Otomatis

Clutch tur marake

Conbination jeung ci

Bungkusan & pengiriman barang

Packing: kayu Usuk.

Pengiriman barang: jasa Di sakuliah dunya

jasa kami

TJS mangrupakeun profésional-speed High produsén Precision Power Pencét lokasina di Cina daratan kalawan produk utama nyaéta C jeung H tipe speed tinggi pencét kakuatan ti 25T mun 500T. Tim jualan Profesional disebarkeun di nagara oversea kayaning timur tengah, Asia. Kabéh sahijina gaduh geus gawe machineries industri jeung equipments exporting leuwih ti 6 taun. jeung taun pangalaman 20 di High Speed ​​Precision Pencét Lapang, Sinareng hormat ngabagéakeun konsumén di sakuliah dunya nepi ka didatangan ku urang.

FAQ

1. What is the aplikasi tina speed tinggi pencét TJSH-300?

It is mainly used for motor lamination and motor strip blanking specially for motor of ceiling fan by double rows.

2. What raw material is suitable for TJSH-300?

Brass, aluminum, stainless steel and silicon steel etc are suiable for our TJSH-300.

3. What is the garansi ditawarkeun ku TJS?

Bakal aya teu ongkos tambahan dina sataun naon cadang patempatan / komponén dina periode garansi.

Taros Kami

menu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!