Tuturkeun Kami:twitterPinterestfacebookyoutubeLinkedIngoogle

basa

  • Inggris
  • Pérsia
  • Perancis
  • Hindi
  • Jepang
  • Koréa
  • Italia
  • Portugis
  • Rusia
  • Spanyol
  • Thailand
  • Turki
Dongguan Taijishan mesin Equipment Co. Ltd. Banner
imah » produk » H-pigura Pencét
  • /img/h_type_precision_stamping_press_tjsh_30t.jpg
  • H-Tipe Precision Stamping Pencét MachineTJSH-30T

H-Tipe Precision Stamping Pencét MachineTJSH-30T

H-type Precision Stamping Press TJSH-30 is adopted double-point structure which has best stability and precision for a very long time.

Taros Kami

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
  • Produk Biomédis
Panjelasan Produk

video produk


The machine body is made by high-intensive cast iron, which is much suitable for continous press with stable material and precision during long-time high speed punching process.
kolom ganda, salah coloum sentral jeung enol bola kasalahan bearing.
Anti Peta samping balancing alat mantuan increse nu precision sarta kuatna mesin pencet.
Dilengkepan adjustment paeh manual, indikator jangkungna paeh tur alat konci hidrolik.
Dilengkepan panganteur lalaki-mesin.

Teknis Specificaitons pikeun TJSH-30T:

model

TJSH-30T

kapasitas

30Ton

Stroke tina slide

40 mm 35 mm 30 mm 25 mm 20 mm

SPM

200-1000 200-1000 200-1100 200-1200 200-1200

Maot-jangkungna

228-258 mm

Bolster

600 X 515 X 110 mm

Wewengkon slide

590 X 300 mm

adjustment slide

30 mm

ranjang lawang

300 X 80mm

kakuatan motor

15Hp

Paeh adjustment jangkungna

ku motor listrik

Plunger euweuh.

PCS 2

sistim listrik

detektor kasalahan Otomatis

Clutch tur marake

Conbination jeung ci

H-Tipe Precision Stamping Pencét MachineTJSH-30T
The Machine of Whole structure
(1) C- pigura nyadiakeun rigidity maksimum sarta deflection minimum keur bagian akurat tur hirup alat panjang.
Baja-dilas pigura, rigidity tinggi na kirang deformasi Compact. Pelat Kandel jeung kolom badag nyadiakeun
you with the stable platform you need for your demanding application.
(2)Wide body frame eliminating vibration for improved IDE life and machine, which means economical
and practical. Operation space is wide, and the movable bolster could be moved out of frame to set
the die. The structure is simple and the appliance is also beautiful.
(3) akurasi High, efisiensi tinggi, operasi basajan tur merenah, kinerja alus, harga nguntungkeun
and best service.
Transmission control and brake systems
(1) Pigunakeun ngagabungkeun tina clutch garing gesekan tur marake pneumatic, interlocking kaku, sapotong dipercaya tina
friction material semimetallic friction material SMFM88, less pollution, long life. With the transfer torque,
rotational inertia is small, smooth transmission, flexible operation, convenient of installation and maintenance
(2)Die height adjustment of slider with manual mode, the scale display. Extended by four triangular rail,
easy adjustment.
(3)Use double safety valve to ensure the accurate implementation of the clutch instruction.
(4)Electrical control is installed PLC, 8 group cam controller, reliable action.
(5)Electrical control adopts Omron PLC for centralized control, improved machine reliability
(6)Proximity switch with 8 groups consisting of Schneider cam controller, reliable synchronization
detection and monitoring.
(7)Machine is with both hands button and foot switch to achieve continuous, single and inching practices.
(8)Can move the RAM up slowly, which allows the operator to control Mold adjustment conveniently.
adjustment RAM na Struktur
(1) mesin stroke adjustable, slide stroke pikeun ngahontal level nu tangtu dina lingkup adjustable, awak
steel plate welded structure, the whole body is tempered, use the secondary transmission, the transmission
bagian tina crankshaft horizontal Nempatkeun, flywheel jeung gear nu gaya kabuka éksternal, pangropéa gampang.
(2)Slider is a cast box structure and rigid. Collapse of the sliderstyle installation of pressure overload
protection device, simple structure, if the slider overload,
the fuse collapse is damaged, then protect the machine tool and die from damage.
Electrical system and the safety interlock
(1)Electrical components are imported or fromSinoforeign joint Venture, in accordance with international
standards, reliable safety, long life, good anti-interference ability, a radiation unit is fitted in electrical cabinet.
(2) pager palindung jeung interlock kaamanan pikeun mastikeun kasalametan operasi. Boga movable single-leungeun pedal switch, gampang beroperasi.

We are professional Punch Machine for sale, Punching Equipment, Punching Press,Scrap metal Press Machine, Stamping Press, Steel Press Machine, Steel Punching Machine, Simply Press Machine for sale, Stamping Machine, PunchingMachine ,Punch Machine, Metal Pressing Machine, High Speed Press Machine, Precision Pressing Machine, Precision punch Machine, Automatic eyelet Punching Machine,High Spee PressMachinemanufacturer/supplier/factory/exporter in Shenzhen Guangdong ,China.

Di dieu anjeun bisa manggihkeun-kualitasna alus sarta mesin harga pangalusna sarta alat-alat.

We also provide OEM service of machine to you .

High speed press producing line can produce terminal,stator, rotor, metal button,metal eyelet and etc. products. That product is high precision and best quality.And the high production efficiency.

Bungkusan & pengiriman barang

Bungkusan: kotak kayu

Shipping: Worldwide service.

Factory Record


jasa kami

TJS téh produsén paling profésional di daratan jeung jasa saatos-jualan nyetél dina anyar Cirebon, India, Vietnam jsb pikeun pasar oversea. Saatos-jualan jasa mangrupa kaunggulan urang dina widang na kalobaannana geus ari di industri ieu leuwih ti 5 taun na gaduh pangalaman cukup dina sagala rupa patarosan listrik sarta machnical.

1.We provid you technology support for automatic industry
2.We provid Anjeun agénsi pengiriman barang pangalusna
3.We provid Anjeun pangiriman gancang
4.We provid Anjeun layanan pangalusna
5.We provid Anjeun OEM pikeun anjeun bisnis
6.We provid you best quality
7.We provid you best bank service

FAQ

1. Naon aplikasi utama pikeun TJSH-30T?

TJSH-30T geus loba dipaké pikeun ngahasilkeun komponén adi kawas contactor listrik, terminal, I / O contactor, shidled panutup pikeun handphone jsb

2. Naon akurasi TJSH-30T?

Parallel: 0.01mm, and squareness 0.005mm

Taros Kami

menu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!