Tuturkeun Kami:twitterPinterestfacebookyoutubeLinkedIngoogle

basa

  • Inggris
  • Pérsia
  • Perancis
  • Hindi
  • Jepang
  • Koréa
  • Italia
  • Portugis
  • Rusia
  • Spanyol
  • Thailand
  • Turki
Dongguan Taijishan mesin Equipment Co. Ltd. Banner
imah » produk » C-tpye kotakna Pencét
  • /img/high_speed_eccentric_press_with_automatic_feeder_tjs_65_series.jpg
  • /upfile/2017/03/13/20170313143144_251.jpg
  • /upfile/2017/03/13/20170313143930_794.jpg
  • /upfile/2017/03/13/20170313143946_651.jpg
  • Speed ​​tinggi saendeng Pencét Jeung otomatis feeder TJS-65T
  • Speed ​​tinggi saendeng Pencét Jeung otomatis feeder TJS-65T
  • Speed ​​tinggi saendeng Pencét Jeung otomatis feeder TJS-65T
  • Speed ​​tinggi saendeng Pencét Jeung otomatis feeder TJS-65T

Speed ​​tinggi saendeng Pencét Jeung otomatis feeder TJS-65T

perlindungan kaamanan pinuh skala jeung ngolah ngurangan bising nyadiakeun hiji kualitas luhur dipake struktur mesin environment.simple sarta operasi basajan
TJS c-tipe kapasitas tonnage sadia rentang TJS-25 / 35 / 45 / 65 / 80
TJS-65T with strokes per minute of 100-700times

Taros Kami

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
  • Produk Biomédis
Panjelasan Produk

High Speed Precision Stamping Press

1.The machine body is made of high-intensive cast iron, which is much suitable for continous press with stable material and precision.

2.Double columns, one central coloum and zero error ball bearing.

3.Anti side action balancing device helps increse the precision and stability of press machine.

4.Equipped kalawan adjustment paeh manual, indikator jangkungna paeh tur alat konci hidrolik.

5.Equipped with man-machine interface.

6.automatic equipments like decoiler,straightener and feeder is acceptable.

model

TJS-65T

kapasitas

65 Ton

Stroke tina slide

30mm 40mm 50mm 60mm

SPM

100-700 100-600 100-500 100-500mm

Maot-jangkungna

260mm 255mm 250mm 245mm

Bolster

1000 X 500 X 130 mm

Wewengkon slide

540 X 340mm

adjustment slide

40mm

ranjang lawang

450 X 130mm

kakuatan motor

15 Hp

Plunger euweuh.

PCS 2

speed controller

Inverter

sistim lubrication lubrication beurat

Clutch tur marake

Hawa sarta gesekan

Aoto gaul Dina titik pangluhurna standar


Bungkusan & pengiriman barang

Bungkusan: kayu Usuk

Pengiriman barang: Di sakuliah dunya

jasa kami

1. OEM

2. Spare parts

3. Rek pikeun sataun

4. Tech support is available for 24 hours

5. Pangiriman Fast

6. Door to door after-sales service

7. Instalasi di pabrik customer urang

FAQ

What is guarantee of TJS-25?

Bakal aya teu ongkos tambahan dina sataun naon cadang patempatan / komponén dina periode garansi na nawarkeun perawatan mesin keur sakabeh kahirupan.

Taros Kami

menu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!