Tuturkeun Kami:twitterPinterestfacebookyoutubeLinkedIngoogle

basa

  • Inggris
  • Pérsia
  • Perancis
  • Hindi
  • Jepang
  • Koréa
  • Italia
  • Portugis
  • Rusia
  • Spanyol
  • Thailand
  • Turki
Dongguan Taijishan mesin Equipment Co. Ltd. Banner
imah » produk » H-pigura Pencét
  • /img/large_tonnage_high_speed_precision_press_tjsh_400-53.jpg
  • Badag Tonnage High Speed ​​Precision Pencét TJSH-400

Badag Tonnage High Speed ​​Precision Pencét TJSH-400

large working bolster up to 2600mm X 1200mm X 280mm to satisfy most of die dimension's requirement.

Taros Kami

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
  • Produk Biomédis
Panjelasan Produk

Fitur:

1.High rigitity cast iron ensure stability and stress eliminating heat ageing process ensure the machine body deformation.

tipe 2.H ganda titik struktur kalayan kamampuh resisting beban ujung cocog pikeun mati kutang badag punching.

3.Low inertial clutch brake, ensure steady transmission, low noise, and long serve life.

4.Slider with lengthened eight-surface guide rails and good wear resistance make sure of high-precision retaining.

5.The mesin dilengkepan jangkungna paeh listrik nyaluyukeun alat, jangkungna paeh disaluyukeun ku motor, jeung loket nunjukkeun variabel numeris.

6.Slider balance device effectively to balance slider operation and die height.

7.Intermittent automatic thin oil Lubrication system, make sure of good lubrication for the completed machine.

mesin 8.The adopts trafo usaha Rotary, Mitsubishi purwakarta jeung noel layar Control, ogé mibanda outputting sinyal dahar na panganteur nguji.

9.Frequency conversion stepless speed adjustment

10.Equipped with cumulative counter and work shifts Counter

aplikasi: electrical bus motor lamination and large power supply like alternator motor core blanking or lamination etc

Teknis Specificaitons pikeun TJSH-400T

model

TJSH-400T

kapasitas

400Ton

Stroke tina slide

60mm 50mm 40mm 30mm

SPM

100-250 100-250 75-300 75-300

Maot-jangkungna

485mm 490mm 495mm 500mm

Bolster

2400 X 1200 X 280 mm / 2600 X 1200 X 280 mm

Wewengkon slide

2300 X 900mm / 2500 X 900 mm

adjustment slide

50mm

ranjang lawang

1900 X 250mm

kakuatan motor

75Hp

Paeh adjustment jangkungna

ku motor listrik

Plunger euweuh.

PCS 2

sistim listrik

detektor kasalahan Otomatis

Clutch tur marake

Conbination jeung ci

Bungkusan & pengiriman barang

Bungkusan: buleud kayu na Usuk

Pengiriman barang: jasa Worldside

jasa kami

jasa aftersale sakuliah dunya

FAQ

1. Q: Why should we choose you?

A: We always adopt most advance design to follow aida from japan tightly.

B: Urang boga leuwih ti 20 taun pangalaman di wewengkon ieu.

C: pinuh ngarojong di tangerang workmen meuli.

D: pinuh ngarojong di layanan sanggeus-jualan.

2. Q: What about your price?

A: Harga dumasar pamundut rinci anjeun, kawas ukuranana Anjeun produk, modél mesin, kuantitas urutan, jeung saterusna.

3. Q: How about the shipping?

A: ocean shipping, air transportation.

4. Q: Do you offer after-sale service?

A: yes, we offer full and good service for all our clients from worldwide. We will always be there for you.

Taros Kami

menu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!