Tuturkeun Kami:twitterPinterestfacebookyoutubeLinkedIngoogle

basa

  • Inggris
  • Pérsia
  • Perancis
  • Hindi
  • Jepang
  • Koréa
  • Italia
  • Portugis
  • Rusia
  • Spanyol
  • Thailand
  • Turki
Dongguan Taijishan mesin Equipment Co. Ltd. Banner
imah » produk » maot kutang
  • /img/motor-stator-rotor-lamination-stamping---punching-progressive-die---mould.jpg
  • Motor Stator rotor Lamination Stamping / punching kutang maot / kapang

Motor Stator rotor Lamination Stamping / punching kutang maot / kapang

High speed die for motor lamination
precision tinggi
It can be complete automatic stacks of single sheet
Nyimpen bahan baku

Taros Kami

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
  • Produk Biomédis
Panjelasan Produk

Kapang hirup: 150-200 juta stroke

Mould second life: 50million

Mould plates material: SKD11, D2, CR12

Mould holder material: #50

Punches jeung sisipan: Jepang, Taiwan

Standard parts: FIBRO, MISUM

Bungkusan & pengiriman barang

pengiriman barang dunya sarta layanan aftersale

jasa kami

Offer complete production line

serivce sakuliah dunya

FAQ

Teu TJS manufaktur stamping paeh?

Taya, urang ukur rancang speed pencét precision tinggi, tapi urang nyieun solusi produksi lengkep pikeun konsumén.

Taros Kami

menu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!