Tuturkeun Kami:twitterPinterestfacebookyoutubeLinkedIngoogle

basa

  • Inggris
  • Pérsia
  • Perancis
  • Hindi
  • Jepang
  • Koréa
  • Italia
  • Portugis
  • Rusia
  • Spanyol
  • Thailand
  • Turki
Dongguan Taijishan mesin Equipment Co. Ltd. Banner
imah » produk » H-pigura Pencét
  • /img/new-technology-h-frame-three-point-high-speed-press-500t.jpg
  • /upfile/2017/03/13/20170313155029_211.jpg
  • /upfile/2017/03/13/20170313155053_759.jpg
  • /upfile/2017/03/13/20170313155113_136.jpg
  • New Technology H Frame Three-Point High Speed Press 500T
  • New Technology H Frame Three-Point High Speed Press 500T
  • New Technology H Frame Three-Point High Speed Press 500T
  • New Technology H Frame Three-Point High Speed Press 500T

New Technology H Frame Three-Point High Speed Press 500T

Spheroidal graphite cast iron all-in-one frame, three pieces of con rod with very big working space which is suitable for large size motor lamination with high speed.
The first 500T high speed precision machine maker in Asia (SPM 75-300)
TJS kapasitas tonnage rentang aya TJSH-30 / 45 / 60 / 80 / 125 / 220 / 300 / 400 / 500 / 600

Taros Kami

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
  • Produk Biomédis
Panjelasan Produk

Struktur Fitur utama

  • Completely new technology in high speed press field.
  • Three con rods adopted with wide working space.
  • Imported bearings, oil seal, clutch and brake, electromagnetic volve, motor, die lock pump etc.
  • Slaider keur dipandu ku leungeun baju rukun jeung alloy tambaga.
  • Geter low jeung nois low.
  • Built in Unluck-die device which will be cost 10 mins if die get stucked.
  • Forced lubricating system, automatic temperature control system through guide pillars, crankshaft and each running parts.
  • Programmable Cam kontroller.
  • Touch screen control box operate easily.

Teknis Specificaitons pikeun TJSH-300T

model

TJSH-500T

kapasitas

500Ton

Stroke tina slide

60mm 50mm 40mm 30mm 20mm

SPM

75-150 80-200 100-300 100-300

Maot-jangkungna

500-550mm

Bolster

2900 X 1300 X 320 mm

Wewengkon slide

2800 X 110mm

adjustment slide

50mm

ranjang lawang

2600 X 48mm

kakuatan motor

100Hp

Paeh adjustment jangkungna

ku motor listrik

Plunger euweuh.

3 pcs (three points)

sistim listrik

detektor kasalahan Otomatis

Clutch tur marake

Conbination jeung ci

Bungkusan & pengiriman barang

Packing: kayu Usuk.

Pengiriman barang: jasa Di sakuliah dunya

jasa kami

TJS mangrupakeun profésional-speed High produsén Precision Power Pencét lokasina di Cina daratan kalawan produk utama nyaéta C jeung H tipe speed tinggi pencét kakuatan ti 25T mun 500T. Tim jualan Profesional disebarkeun di nagara oversea kayaning timur tengah, Asia. Kabéh sahijina gaduh geus gawe machineries industri jeung equipments exporting leuwih ti 6 taun. jeung taun pangalaman 20 di High Speed ​​Precision Pencét Lapang, Sinareng hormat ngabagéakeun konsumén di sakuliah dunya nepi ka didatangan ku urang.

FAQ

1. What is the aplikasi tina speed tinggi pencét TJSH-500?

It is mainly used for large size motor lamination and motor strip blanking specially for motor of ceiling fan by double rows, especially used in new energy vehicles indursty.

3. What is the garansi ditawarkeun ku TJS?

Bakal aya teu ongkos tambahan dina sataun naon cadang patempatan / komponén dina periode garansi.

Taros Kami

menu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!