Tuturkeun Kami:twitterPinterestfacebookyoutubeLinkedIngoogle

basa

  • Inggris
  • Pérsia
  • Perancis
  • Hindi
  • Jepang
  • Koréa
  • Italia
  • Portugis
  • Rusia
  • Spanyol
  • Thailand
  • Turki
Dongguan Taijishan mesin Equipment Co. Ltd. Banner
imah » produk » Straightener
  • /img/s_type_material_straightener_machine_for_motor_press_line.jpg
  • S-tipe Bahan Straightener Mesin Pikeun Motor Pencét garis

S-tipe Bahan Straightener Mesin Pikeun Motor Pencét garis

S bentukna speed tinggi straightener nyaéta parabot dipikabutuh pikeun pers mesin dahar sinkron, speed dahar téh
controlled by frequency converter, material enter press through buffer ring track. Material feeding start/stop and feeding speed are
control by photoelectric switch instruction, in order to obtain the same speed as the press machine.

Taros Kami

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
  • Produk Biomédis
Panjelasan Produk

S type Silicon steel coil ss straightener machine for High Speed Press

model

150

200

300

400

Max. material width

150mm

200mm

300mm

400mm

ketebalan bahan

0-1.6mm

0-1.6mm

0-1.6mm

0-1.6mm

Max. Dahar speed

60m / mnt

60m / mnt

60m / mnt

60m / mnt

Speed adjusting

Frequency change

Frequency change

Frequency change

Frequency change

motor

2HP

3HP

3HP

5HP

ukuran

1060 * 1070 * 1320 m3

1060 * 1120 * 1320 m3

1060 * 1370 * 1320 m3

1060 * 1470 * 1320 m3

Fitur logam lambar strip straightener

XNUMX. S shape high speed straightener is necessary equipment for press machine synchronous feeding, feeding speed is
controlled by frequency convertor, material enter press through buffer ring track. Material feeding start/stop and feeding speed are
control by photoelectric switch instruction, in order to obtain the same speed as the press machine.
XNUMX. This series straightener is upgrade version of the S series straightener. Special designed for thin materials that need
tinggi precision perlakuan punching. Salaku urang sadaya terang, bahan coil bisa ngahasilkeun produk alus tanpa flattening jeung
stress relieving treatments; therefore, the performance of the straightener is critical in the production process.
XNUMX. The flattening and the straightening secondary wheels adopt the imported SUJXNUMX, milling after HRCXNUMX°heat treatment
and starts production after plating the hard chrome to ensure evenness of the chrome layers and the form tolerances of
each bearing.
XNUMX. The flattening adjusting adopts floating four-point balancing equipment, with the dial indicator, which can find the
leveling point rapidly.
XNUMX. Adopts high precision bearing to prolong life span.
XNUMX. Due to the differences of the material quality, width and thickness, there are no fixed values as the preferences.
kituna, nyandak sababaraha bahan pikeun pilot amprok saméméh produksi masal sarta ngamimitian assembly kontinyu sanggeus éta
reaches the standard.
XNUMX. In order to lubricate easier, we put the gear box out of the machine body. By this way can ensure the
operators’ safety.

Bungkusan & pengiriman barang

Packing: Wooden pallet

Pengiriman barang: jasa Di sakuliah dunya

jasa kami

TJS mangrupakeun speed tinggi produsén precision pencét profésional lokasina di Cina daratan kalawan produk utama nyaéta C jeung H pigura speed tinggi pencét kakuatan ti 25T mun 500T. Tim jualan Profesional disebarkeun di nagara oversea kayaning timur tengah, Asia. Kabéh sahijina geus gawe pikeun machineries industri jeung equipments exporting leuwih ti 6 taun. jeung taun pangalaman 20 di High Speed ​​Precision Pencét Lapang, Sinareng hormat wilujeng sumping para nasabah di sakuliah dunya nepi ka didatangan ku urang.

FAQ

XNUMX. Does this double head material rack sell seperated?

No, only coming with press machine. we offer complete press line for worldwide cusomters.

2. Ieu bakal garansi kualitas sami sareng mesin?

Sumuhun.

Taros Kami

menu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!