Tuturkeun Kami:twitterPinterestfacebookyoutubeLinkedIngoogle

basa

  • Inggris
  • Pérsia
  • Perancis
  • Hindi
  • Jepang
  • Koréa
  • Italia
  • Portugis
  • Rusia
  • Spanyol
  • Thailand
  • Turki
Dongguan Taijishan mesin Equipment Co. Ltd. Banner
imah » produk » H-pigura Pencét
  • /img/tjsh_220t_high_speed_two_point_powerful_precision_press.jpg
  • /upfile/2017/03/14/20170314135719_183.jpg
  • /upfile/2017/03/14/20170314135743_227.jpg
  • /upfile/2017/03/14/20170314135814_947.jpg
  • TJSH-220T High-speed ganda-titik taméng Precision Pencét
  • TJSH-220T High-speed ganda-titik taméng Precision Pencét
  • TJSH-220T High-speed ganda-titik taméng Precision Pencét
  • TJSH-220T High-speed ganda-titik taméng Precision Pencét

TJSH-220T High-speed ganda-titik taméng Precision Pencét

Suitable for high speed stamping of large motors (big-size motor).Six-point type crank supporting structure.Whole machine body made by nodular cast iron.
TJS tonnage capacity available range TJSH-30/45/60/80/125/220/300/400/500/600

Taros Kami

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
  • Produk Biomédis
Panjelasan Produk

Outstanding features:

The specially designed six full round pillars and double-pont type structure permits extremely uniform punching load on the head. This greatly reduces punching torque applied on the head, resulting in a minimum structural deformation.

Outstanding dynamic balancing design reduces vibration and noise to a minimum.


TJSH-220T is perfectly Suitable for high speed precision stamping of large motors such as in FAN making field.


Specificaitons lengkep pikeun TJSH-220 Ton

model

TJSH-220T

kapasitas

220 Ton

Stroke tina slide

50mm 40mm 30mm 20mm

SPM

150-500 100-300 100-350 100-550

Maot-jangkungna

450-510 mm

Bolster

1900 X 1100 X 230 mm

Wewengkon slide

1900 X 900 mm

adjustment slide

60mm

ranjang lawang

1700 X 250mm

kakuatan motor

50Hp

Paeh adjustment jangkungna

ku motor listrik

Plunger euweuh.

PCS 2

sistim listrik

detektor kasalahan Otomatis

Clutch tur marake

Conbination jeung ci

Bungkusan & pengiriman barang

Packing: Wooden box.

Pengiriman barang: jasa Di sakuliah dunya

Instalasi: TJS bakal jawab install mesin pikeun konsumén di sakuliah dunya.

jasa kami

Kalawan leuwih ti taun pangalaman 20 di High Speed ​​Precision Pencét Lapang, TJS mangrupakeun produsén profésional lokasina di Cina daratan kalawan produk utama nyaéta C jeung H pigura speed tinggi pencét precision tina 25T mun 600T. Tim jualan Profesional disebarkeun di nagara oversea kayaning wétan tengah , Asia. Kabéh sahijina geus gawe machineries industri jeung equipments exporting leuwih ti 6 taun., Sinareng hormat wilujeng sumping para nasabah di sakuliah dunya nepi ka didatangan ku urang.

FAQ

1. Naon jaminan TJSH-220?

Bakal aya teu ongkos tambahan dina sataun naon cadang patempatan / komponén dina periode garansi na nawarkeun perawatan mesin keur sakabeh kahirupan.

2. Dupi 220 Ton ieu cocog pikeun punching barisan ganda?

Sumuhun, tapi nurutkeun diamister nu nyieun solusi lengkep.

3. Dupi anjeun gaduh solusi keur coil tungtung?

In order to effective use the coil and save material we suggest customer using Welding machine.

Taros Kami

menu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!